štvrtok, januára 11, 2007

hehe

...vysvetlenie rôznych druhov metalu na príklade rytiera, draka a princezny

HEAVY METAL : Rytier príde na Harley Davidsone, zabije draka, vypije niekoľko pív a pomiluje princeznu.

SPEED METAL : Rytierzabijedrakazachraniprinceznupomilujeju.

HARD ROCK : Rytier príde oblečený v šortkách a šiltovke. Princezná znechutená zdrhne.

BLACK METAL : Rytier príde, zabije draka, napije sa jeho krvi, pomiluje princeznú a napije sa jej krvi, potom ju obetuje Satanovi.

SYMPHONICKÝ BLACK METAL : To isté, čo BLACK METAL, ale nežnejšie.

HAIR METAL : Rytier príde v účese osemdesiatych rokov, pošle vzdušný bozk princezne a nechá sa zožrať drakom.

FOLK METAL : Rytier príde v doprovode kamarátov flautistov a huslistov, drak zaspí, rytier zachráni princeznú a ožení sa s ňou.

METAL-INDUS : Rytier príde oblečený v podväzkoch, naznačí drakovi obscénne gestá a nechá sa vyhodiť ochrankou zo zámku.

DEATH METAL : Rytier príde, zabije draka, pomiluje princeznú a potom ju zabije.

BRUTAL DEATH : Rytier príde, zabije draka, zabije princeznú a pomiluje ju.

GOTHIC METAL : Rytier príde a zabije draka. Princezná sa do neho zamiluje, rytier sa s ňou pri veľkých oslavách ožení, kráľ mu daruje svoje kráľovstvo. Z rytiera sa stane hrdina a spácha samovraždu bez zjavnej príčiny.

DOOM METAL : Rytier príde a spácha samovraždu. Drak zožerie jeho telo a potom princeznú.

GOTHIC METAL so speváčkou : Speváčka očarí draka svojim spevom, príde pred princeznú, ukradne jej šaty, ukradne jej miesto pri drakovi a čaká, kým ju bubeník z kapely príde zachrániť.

ALTERNATIVE METAL : Rytier príde, odmietne sa podieľať na systéme, povie « fuck you » princezne a odíde.

VIKING METAL : Rytier príde na lodi, zabije draka dvojitou sekerou, uvarí si ho, zje ho, znásilní princeznú a podpáli zámok.

PROGRESSIVE METAL : Rytier príde s gitarou a zahraje drakovi 26 minútové sólo. Drak sa zabije od nudy. Rytier príde k princezninej posteli, zahraje jej ďalšie gitarové sólo, princezná zdrhne hľadať rytiera z HEAVY METALU.

ATMOSPHERIC METAL : Dračie šupiny odrážajú mesačné svetlo, princezná je na balkóne a hodí melancholický pohľad do diaľky, vietor zľahka pofukuje v korunách stromov. Žiadny rytier.

GLAM METAL : Rytier príde s trojhodinovým oneskorením, nakoľko sa nahadzoval do gala pred zrkadlom. Kým sa z neho drak vysmieva, rytier ukradne princeznej make-up a natrie múry zámku na ružovo.

GRIND METAL : Rytier príde, počas 2 minút kričí niečo úplne nepochopiteľné a odíde.

GORE METAL : Rytier príde, zabije draka, rozsype jeho šupiny pred zámkom, pomiluje princeznú a zabije ju, znovu pomiluje mŕtve telo princeznej, rozpára jej brucho, zje jej črevá, po tretí raz "pomiluje" mŕtvolu, spáli mŕtvolu a poslednýkrát ju "pomiluje".

NEO METAL : Rytier príde, keď uvidí draka, zľakne sa a ostane pred hradnou priekopou ukazujúc princezne obscénne gestá. Potom odíde a masturbuje v lese.

TRUE BLAC METAL (klasický) : Rytier príde opitý, vyvracia sa do hradnej priekopy, obetuje princeznú a začne baliť draka.

TRUE BLACK METAL (nová vlna) : Rytier príde a začne vysvetľovať drakovi, že nič nepochopil a že nepredstavuje zlo (« evil »), zbije princeznu, lebo mu skočila do reči. Rozčúlený drak zožerie rytiera napriek jeho náramkom s klincami. Nakoniec, veď netreba robiť zle dámam, nie, to sa nesmie (môžeme byť drakom a zároveň džentlmenom, do riti, nie ?)

2 Comments:

Blogger dievčatko s dáždnikom said...

paráááda :D

piatok, januára 26, 2007 12:33:00 AM  
Blogger sas said...

ty brdo, to je dost dobreeee :))) , fakt sa mi to paci :)))

piatok, marca 23, 2007 9:07:00 PM  

Zverejnenie komentára

<< Home